PALMBOMEN -  GA HIER NAAR DE SHOP
    HOME    WIE ZIJN WIJ?    PRODUCTEN    VERZORGING    HOVENIERS    BEZOEK ONS    SERVICE    BOOM HUREN   IMPRESSIE
  
 

PALMBOMEN


Een palmboom geeft een mediterrane uitstraling aan uw tuin. Bij de Olijfgaard kunt u een palmboom kopen in allerlei soorten en maten, zowel online als in onze winkel in Heerde. Daarbij geven wij u graag meer informatie over de stamhoogte en winterhardheid. In onze webshop vindt u ons complete assortiment palmbomen op een rij.

Zoekt u een specifieke palmboom?
 

Wilt u een palmboom kopen maar kunt u de specifieke soort die u zoekt niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte. U heeft de boom van uw keuze binnen vijf werkdagen in huis. Als u de boom zelf komt halen, ontvangt u 10% korting (bij een minimale besteding van 200 euro).

Ruim assortiment
 

Bij De Olijfgaard kunt u naast een palmboom vele andere bomen kopen, zoals olijfbomen, vijgenbomen, citrusbomen, oude fruitbomen en cipressen. Omdat wij al onze bomen zelf uitzoeken, vindt u bij ons altijd de mooiste exemplaren, voor scherpe prijzen! Naast mediterrane bomen vindt u in onze collectie ook een ruim assortiment potterie, waar u onder andere terecht kunt voor een plantenbak voor buiten.

 


 
De Olijfgaard - Sprengenweg 8 - 8181NN - Heerde - Telefoon: 06 215 88 019 of 0578 692 097 - info@deolijfgaard.nl

Olijfbomen - Vijgenbomen - Winterharde Mediterrane Bomen - Potterie
 
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie?
Klik deze link

Website design - Marije van der Klugt