CITRUSBOOM  -  GA HIER NAAR DE SHOP
    HOME    WIE ZIJN WIJ?    PRODUCTEN    VERZORGING    HOVENIERS    BEZOEK ONS    SERVICE    BOOM HUREN   IMPRESSIE
  
  

CITRUSBOOM VERSTERKT HET VAKANTIEGEVOEL!

Heeft u die prachtige boomgaarden in de binnenlanden van Spanje wel eens gezien? Dan associeert u de citrusboom automatisch met zon, met kleur en met vakantie. In De Olijfgaard vindt u een deel van dat vakantiegevoel terug in de vorm van de meest prachtige mediterrane bomen en planten, waaronder citrusbomen.

Wie houdt van kleur, van zoete geuren en van zon houdt ongetwijfeld ook van citrusbomen. Wat de sinaasappelboom, de citroenboom en de grapefruitboom gemeen hebben zijn de overweldigende bloesem, het groenblijvende blad en de prachtige vruchten.

Verzorging van een citrusbomen

Een citrusboom vraagt veel water en vergt de nodige verzorging, maar is ook in ons Hollandse klimaat heel goed te onderhouden. Omdat de citrusboom s winters beschutting nodig heeft, en zal moeten worden verplaatst, is het raadzaam de boom in een pot of een kuip te houden. In de zomer voelen deze prachtige bomen zich buiten in de zon natuurlijk op hun allerbest.

Welkom in de Olijfgaard

Voor de aanschaf van mediterrane bomen, varieerend van sprankelende wijnranken tot oude olijfbomen en van slanke cipressen tot zonnige citrusbomen, bent u van harte welkom in De Olijfgaard. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan bomen en potterie, zoals een plantenbak voor buiten, en kunt u ook terecht voor hulp en advies.

    
Citroenboom kopen
Citroenboom (Citrus Limonia) `Spesso`
 
Mandarijnboom kopen
Mandarijnboom. Stamomtrek 40-50cm

 


 
De Olijfgaard - Sprengenweg 8 - 8181NN - Heerde - Telefoon: 06 21588019 of 0578 692 097 - info@deolijfgaard.nl

Olijfbomen - Vijgenbomen - Winterharde Mediterrane Bomen - Potterie
 
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie?
Klik deze link

Website design - Marije van der Klugt